D&L: uw koerierdienst in Limburg!

Waarom u kiest voor D&L? Omdat wij niet alleen pakjes leveren, maar ook gemoedsrust! Als onderneming of organisatie wilt u 7/7 en 24/24 gerust zijn bij de verzending en afhaling van uw pakjes en dat hebben we bij D&L perfect begrepen. Onze aanpak is 100 procent gericht op een betrouwbare en stipte service.


D&L, uw keuze voor:

Kortom: Ease of mind starts with an E ! Wij zorgen niet alleen voor uw pakjes, wij zorgen voor u….

Uw voordelen met onze koerierdienst?

U kiest voor gemoedsrust over:

  • uw eigen werking, dankzij onze perfecte opvolging;
  • de service naar uw klanten, dankzij onze stiptheid;
  • de afhaling, levering, bewaring en handling van uw pakjes, dankzij onze proactieve aanpak,
  • uw budget, dankzij onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Snelheid. Flexibiliteit. Betrouwbaarheid.

Dat zijn onze sleutelwoorden! Liesbeth Proesmans, zaakvoerder van koeriersdienst D&L, heeft vijftien jaar ervaring in de sector van logistiek en transport. Samen met haar team verzekert ze u een aanpak die past bij uw leveringstermijn, uw budget en de specifieke afmetingen van uw pakjes. Kortom: D&L denkt met u mee en biedt een oplossing voor elke logistieke uitdaging.

D&L heeft een volwaardig pakjespunt met uiteenlopende mogelijkheden voor afhaling, opslag en behandeling van materiaal. Dankzij onze specialisatie in medical logistics, rekent u bovendien op 100 procent veiligheid bij de handling van medisch materiaal tot in uw verkooppunt.


Ease of mind starts with an E


De missie van D&L

D&L levert niet alleen pakjes, maar levert u ook gemoedsrust. Wij zijn een partner voor ondernemers die 7/7 en 24/24 helemaal gerust willen zijn bij de verzending en ophaling van hun pakjes. Wij bieden onze klanten daarnaast een volwaardig pakjespunt met verschillende mogelijkheden voor opslag, verwerking en behandeling van hun materiaal en zijn hierbij bovendien gespecialiseerd in medisch materiaal omdat we onze klanten 100% veiligheid kunnen bieden. Bij D&L staat snelheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid steeds voorop zodat de werking van onze klanten perfect kan blijven verlopen, hun klanten snel kunnen worden geholpen en deadlines kunnen worden gehaald.

De visie van D&L

Met onze Express service leveren we u gemoedsrust in snelheid
Met onze Easy service leveren we u gemoedsrust in flexibiliteit
Met onze Expert service leveren we u gemoedsrust in medical logistics
Met onze Extra service leveren we u gemoedsrust bij het afhalen, retourneren en samenstellen van pakjes

Want uw gemoedsrust of Ease of mind, begint voor ons steeds met een ‘E’.